Lämna storstadsvimlet för en stund.

Välkommen in till oss!

Lämna storstadsvimlet för en stund.

Magnus Eidemo
Partner

Magnus har en civilingenjörsexamen från Lunds Tekniska Högskola och har också studerat nationalekonomi.

Han har arbetat inom finansindustrin sedan 2001, på försäkringsbolag, investmentbank och inom private banking. Rollerna har varierat mellan investeringsstrategi, allokering, portföljförvaltare och aktieanalytiker.

Magnus är 45 år gammal och uppvuxen på en liten ö i Bohuslän, dit han gärna återvänder för att segla Hermanö runt eller fiska hummer.

magnus@wictorpartners.com
073-800 27 68

Robert Petrovic
Partner

Robert började jobba i finansbranschen år 2000 och startade sin karriär på Swedbank som finansiell rådgivare inom Private Banking. Under åren på Swedbank fram till år 2014 där han även var med och byggde upp Family Office, så fick han hjälpa såväl privat- som företagskunder med finansiell planering, kapitalförvaltning, juridik, skatterådgivning och utlandsinvesteringar. 

Efter en lyckad karriär på Swedbank så tog han nästa steg till Quesada Kapitalförvaltning där han arbetade med förmögenhetsförvaltning, rådgivning och investeringsstrategi fram till 2018. Robert har en stark drivkraft att lyckas och han har alltid haft som målsättning att överträffa kundens förväntningar och vara den bästa finansiella rådgivaren för sina kunder. 

Robert är uppvuxen i Stockholm och har en idrottsbakgrund inom fotboll och handboll. Han har ett stort engagemang inom idrottsvärlden och har varit både ordförande i Hammarby Handboll och var med och grundade Hammarby Golfklubb 2019.

robert@wictorpartners.com
073-773 85 80

Cornelia Östholm
Projektadministratör/Client Assistant

Cornelia är född och uppväxt på Ekerö utanför Stockholm. Hon är utbildad inom inköp och har i många år jobbat i ledande positioner med service mot kund.

I mina tidigare roller har jag lärt mig att rådgivning bör ske unikt för varje kund då alla står inför olika utmaningar. Jag finns här för att våra kunder ska känna en trygghet och tillit för oss på Wictor Partners.

Jag har alltid utövat lagsport och trivs bäst i team där erfarenheter kan utbytas. Spenderar gärna mycket tid i Marbella vid havet men framförallt på padelbanan.

cornelia@wictorpartners.com
070-765 76 73

Bli kontaktad

Ange ditt telefonnummer så kontaktar vi Dig istället.

Din integritet är vår högsta prioritet

Denna sida ägs och administreras av Wictor Family Office AB. Data och personuppgifter hanteras i enlighet med deras integritetspolicy.

Genom att besöka denna sida accepterar du användningen av s.k. ”cookies”.