Vi hjälper Dig att hjälpa

’Wictor Charity’ är vår välgörenhetsplattform. Vår strategi och filosofi är en direkt spegling av våra ägare och kunders värderingar. I välgörenhetskommittén finns ägare, kundfamiljer och operativ personal representerad, vilka ytterst beslutar om vilka projekt som ska utföras.

kort om

Wictor Charity

Filantropi kan vara ett av livets mest betydelsefulla och givande åtaganden. När det genomförs riktigt kan det bidra enormt till en positiv förändring i andra människors liv – och vår värld generellt. Så som för alla seriösa åtaganden krävs sofistikerad kunskap, verktyg och resurser i syfte att nå framgång.

Därför grundade vi Wictor Charity – i syfte att hjälpa Dig att hjälpa. Oavsett om du just har börjat din filantropiska resa, har gett i flera år men utan struktur eller är en senior givare så finns Wictor Charity här för att hjälpa dig att uppnå den inverkan du föreställer dig.

läs mer om våra

Pågående projekt

Children’s Burn & Wound Care Foundation

Brännskador är den tredje vanligaste orsaken till akut behandlingsbehov i den tredje världen. Kvinnor och barn är mest drabbade. Vi är delaktiga i det förebyggande arbetet mot brännskador i Etiopien och investerar i modern medicinsk behandling för brännskadade barn i landet.

Spela videoklipp

Uppdatering: juni, 2020

Pengarna som våra kunder donerat till projektet har nu kommit till användning. Hör Morten Kildal, överläkare engagerad i välgörenhetsprojektet berätta mer genom att klicka på videoklippet till vänster.

ABC Charity

ABC Charity’s uppdrag är att stärka barn över hela världen genom konstens kraft. Tillsammans med tusentals barn skapar vi världens största konstprojekt för välgörenhet. Vi gör det genom att fotografera FIRST EVER HUMAN ALPHABET och sälja bilderna som fotokonst i begränsad upplaga för att gynna välgörenhetsorganisationer i de länder vi producerar.

Våra

Vägledande principer

TYDLIGA FOKUSOMRÅDEN

Vi engagerar oss och utför projekt först efter att tydligt definierat mål, syfte och metodik.

KOMPETENT LEDARSKAP

I vartdera engagemang är vi noga med vilket humankapital vi tillsätter och att de har rätt erfarenhet och historik.

RESULTAT FÖRST

Den sista raden är allt. Samtliga engagemang och projekt ska vara mätbara.

tänkvärd

statistik

0 m
människor lever i extrem fattigdom
0 m
av dem är barn